BEWEGINGSTECHNOLOOG

Dienstverband: 
Deeltijd (28 uur)
Sluitingsdatum: 
donderdag 18 april 2019 tot maandag 29 april 2019

Als bewegingstechnoloog verricht u samen met een fysiotherapeut klinische gangbeeld analyses bij kinderen en volwassenen. U bedient de meetapparatuur (o.a. 3D camera systeem (Vicon), EMG, GRAIL, C-Mill, krachten platform) en bewaakt de kwaliteit van de meetgegevens. U werkt nauw samen met de fysiotherapeuten en revalidatieartsen van zowel de volwassen- als de kinderrevalidatie.
Uw werkzaamheden vinden plaats op twee locaties. Op beide locaties bent u, samen met collega’s, verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle klinische gangbeeldanalyses.
 

U beschikt over een HBO-diploma op het gebied van bewegingstechnologie. U heeft affiniteit met patiënten en goede contactuele en organisatorische eigenschappen. Kennis van dataverwerkingssoftware en affiniteit met techniek zijn een pré. Flexibiliteit en het nemen van initiatief worden zeer gewaardeerd. U wilt graag een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van het Loopexpertisecentrum en de afdeling Research

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in functiegroep 50  en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.336,-- en maximaal € 3.490,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week). Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.
 

 
 
 

 

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Wilders, bewegingstechnoloog, telefoon (024) 327 2713.
 
Uw sollicitatie met cv kunt u vóór maandag 29 april 2019 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, t.a.v. mevrouw E. van den Ouweland, P&O adviseur, o.v.v. vacaturenummer 46/2019.
 
 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 8 mei 2019 in de Sint Maartenskliniek.
 
 
 
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 

Gebruikerslogin