SMALLL Award

Net zoals vorig jaar kunnen studenten en/of pas afgestudeerden in het domein van de bewegingsanalyse meedingen naar de SMALLL-award. De SMALLL-award 2017 wordt uitreikt op het vijfde jaarcongres in Leuven op 17 november 2017.

Deze award wordt uitgereikt aan een student(e) die zich het voorbije academiejaar onderscheidde in zijn of haar werk binnen het brede domein van de bewegingsanalyse. Alle studenten die tijdens het academiejaar 2016-2017 onderzoek uitvoerden binnen het klinische dan wel het technische domein van de bewegingsanalyse kunnen meedingen naar deze award door het insturen van een abstract en een motiverend schrijven van de begeleider van het onderzoek. Een jury van experts zal het werk beoordelen en de drie beste werken selecteren. Nieuw dit jaar is dat de auteurs van deze drie abstracts zullen uitgenodigd worden op het jaarcongres en de kans krijgen om hun werk voor te stellen met een orale presentatie. Ook de mening van het publiek zal mee bepalen welke presentatie de eerste prijs krijgt. Voor de eerste is er, naast uiteraard de award zelf, ook een vrij te besteden geldprijs van 250€ voorzien.

Aan alle begeleiders en promotoren van studenten dus een warme oproep om hun studenten te motiveren een abstract in te dienen. Het volledige wedstrijdreglement is terug te vinden op de site www.smalll.eu. Indienen kan vanaf augustus 2017 via de website.

De uiterste indiendatum werd verplaatst naar 8 oktober 2017.

Klik hier om in te dienen